Kiinteistöliitto ilmastoteemalla mukana Suomi Areenassa

Kiinteistöliitto ilmastoteemalla mukana Suomi Areenassa

Julkaistu: 15.06.2022

Kiinteistöliitto osallistuu ilmastoteemalla heinäkuussa Porissa järjestettävään Suomi Areenaan.

Keskustelutilaisuuden aiheena ovat asumiseen liittyvät ilmastotoimet, joiden avulla taloyhtiöt voivat vähentää asumisen aiheuttamia ilmastovaikutuksia. Mikä on taloyhtiön tai yksittäisen asukkaan vastuu ilmastonmuutoksen torjumisesta? Pitääkö ilmastonmuutoksen torjumiseen tähtääviä energiaremontteja tehdä myös huonokuntoisiin ja syrjäseudulla sijaitseviin asuinrakennuksiin – ja kuka korjaukset maksaa?

Näistä aiheista keskustelemassa ovat turkulainen kansanedustaja Ville Valkonen (kok.) ja helsinkiläinen kansanedustaja Mari Holopainen (vihr.), meteorologi Kerttu Kotakorpi sekä Kiinteistöliiton johtava energia- ja ilmastoasioiden asiantuntija Petri Pylsy. Keskustelu järjestetään 12.7. klo 14-14.45 Porin Puuvillassa. Tilaisuutta voi seurata myös striimattuna verkossa.

Taloyhtiöiden ilmastoasiat esillä valtakunnallisella kiertueella

Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -hankkeen, jossa kehitetään käytännön työkaluja ilmastonmuutoksen torjumiseksi asuinkiinteistöissä. Aiheeseen liittyvä luentokiertue käynnistyy syyskuussa Kuopiosta. Porissa Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen luentotilaisuus järjestetään 22.11.

Suomi Areenan keskustelutilaisuus on osa Ilmastoviisas taloyhtiö -hanketta.

Lisätiedot:

Juuso Kallio, toiminnanjohtaja

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

puh. 0503307749

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.