Taloyhtiön hallitukseen ulkopuolista osaamista saatavissa AKHAsta

Taloyhtiön hallitukseen ulkopuolista osaamista saatavissa AKHAsta

Julkaistu: 27.08.2020

Taloyhtiön yhtiökokouksen yksi tärkeimmistä päätöksistä on hallituksen valinta. Tänä vuonna yhtiökokous tulee pitää syyskuun loppuun mennessä, ellei sitä ole jo keväällä pidetty. Hallitus valitaan useimmiten osakkaiden keskuudesta, mutta joskus taloyhtiössä voi tulla tarve valita hallitukseen myös yhtiön ulkopuolinen asiantuntija.

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitustyöskentelyn osaamisverkosto, josta taloyhtiö voi löytää hallitukseen yhtiön ulkopuolista osaamista. AKHA ylläpitää hallitusammattilaisten rekisteriä, jossa on monen alan asiantuntijoita.  Rekisteristä taloyhtiö voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan asiantuntijan ja lähettää tarjouspyynnön suoraan valitsemilleen hallitusammattilaisille tai AKHAn asiamiehes Keijo Kaivannolle osoitteella keijo.kaivanto@kak-laki.fi.

Lue lisää AKHAn sivuilta 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.