Suomen Kiinteistöliiton neuvontapalvelut

Puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat.

Lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300

Lakineuvonta palvelee asumisen lainsäädäntöön ja taloyhtiöiden arkeen liittyvissä asioissa. Lakimiehet ovat erikoistuneet nimenomaan kiinteistölainsäädäntöön.

Voit myös halutessasi varata itsellesi parhaiten sopivan puhelinajan ajanvarauskalenterista ja liittää tausta-aineistoa asiaasi varten.

Eikö taloyhtiösi ole vielä jäsen tai etsit lakineuvoa omassa asiassa? Maksullinen lakineuvonta auttaa

Talous- ja veroneuvonta maanantaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6369

Talous- ja veroneuvonnassa palvelee kiinteistöalan kirjanpitokysymyksiin ja verotukseen perehtynyt ja erikoistunut asiantuntija.

Korjaus- ja tekninen neuvonta tiistaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6311

Korjausrakentamisen neuvonta palvelee kiinteistön tekniikkaan, kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvontapalvelun tuottavat Kiinteistöliitto Pirkanmaan ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen asiantuntijat kaikkien Kiinteistöliiton alueellisten jäsenyhdistysten jäsentaloille.

Energianeuvonta

Energianeuvontaan voi varata itselle parhaiten sopivan ajan ajanvarauskalenterin kautta sekä liittää mukaan tausta-aineistoa asiaan liittyen.

Energianeuvonnasta voitte kysyä apua taloyhtiön energiankäyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyviin kysymyksiin, esimerkiksi lämmitystavan vaihto mukaan lukien poistoilman lämmöntalteenotto, huoneilman sopivat lämpötilat, energiatodistukset tai ilmanvaihdon energiatehokas toiminta.

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvontaa liittyen taloyhtiöiden palkkaamien talonmiesten ja siivoojien työsuhdeasioihin on tarjolla Kiinteistötyönantajat ry:n kautta. Taloyhtiön edustajalla on mahdollisuus kysyä apua myös kiinteistöalan työnantajajärjestöstä puh. 020 7959 480. Tarkemmat yhteystiedot löytyy osoitteesta www.kiinteistotyonantajat.fi/yhteystiedot/ Neuvonnan edellytyksenä on, että taloyhtiö on toimittanut palkkatietoilmoituksen yhdistyksen toimistolle.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.