Toimiston kuulumisia ja tulevan vuoden suunnitelmia

31.8.2022

Kaikki toimihenkilömme ovat nyt virallisesti pitäneet kesälomansa ja olemme palanneet arkeen. Jäsensivut ovat jäseniemme apuna ympäri vuorokauden. Neuvontamme palvelevat arkisin klo 9 – 15 numerossa (03) 31250200.

Elokuu on lopuillaan ja syksy alkaa virallisesti. Toimistolla käy kuhina, kun Kiinteistöliitto Pirkanmaan toimihenkilöt valmistelevat tulevan syksyn koulutuksia sekä Taloyhtiö 2022 Tampere -tapahtumaa. Koulutusten ja tapahtumien suunnittelu ja valmistelu rytmittävätkin mukavasti työntekoa tulevana syksynä. Tämän syksyn tapahtumat, päivämäärät ja koulutusten aiheet on päätetty jo edellisenä keväänä. Sanontahan kuuluu, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Mielestäni yksi parhaista puolista tässä työssä onkin päästä tekemään ja toteuttamaan tapahtumia sekä näkemään jäsentaloyhtiöiden edustajia tilaisuuksissa.

Alkavan syksyn valmistelujen lisäksi suuntaamme katseemme myös kohti lähestyvää vuotta 2023. Olemme alkaneet miettimään, mitä kaikkea jäsenemme toivovat ja odottavat meiltä tulevana vuonna. Pidämme koulutuksia noin kerran kuussa ja aiheita suunnitellessamme mietimme, mitkä asiat hyödyttäisivät eniten jäsentaloyhtiöitä. Tänä vuonna ajattelimmekin, että selvittäisimme asiaa pienellä kyselyllä. Eli nyt hyvä taloyhtiön edustaja, sinulla on loistava paikka jättää meille toiveesi toimintaamme liittyen.

Jätä meille palautetta ja anna oma mielipiteesi Kiinteistöliitto Pirkanmaan ensi kevään toimintaan liittyen alla olevaan kyselyyn.

Osallistu siis kyselyyn täältä ja vaikuta!

 Kaisla Myllymäki

Kaisla Myllymäki

Kirjoittaja on Kiinteistöliitto Pirkanmaan järjestöassistentti

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.