Webinaari: Osakkaan oikeudet ja velvollisuudet taloyhtiössä

07.10.2020 klo 17.30

Taloyhtiön osakkaalla on sekä oikeuksia, että velvollisuuksia asunto-osakeyhtiössään. Vinkkejä osakkaille omistajaoikeuksien ja myös muiden oikeuksien käyttämiseen taloyhtiössä käsitellään Kiinteistöliiton järjestämässä ensimmäisessä nimenomaan osakkaille tarkoitetussa webinaarissa, joka pidetään keskiviikkona 7.10. klo 17.30-19.00.

Koulutus käsittelee myös osakkaan velvollisuuksia ja toimintaa taloyhtiön yhtenä omistajana sekä usein myös asukkaana. Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suosituksen sisältöön perustuva webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen. Webinaari järjestetään Teams live -tapahtumana, joten osallistuminen onnistuu vaivattomasti. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään ma 5.10.2020.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.