Minne menet kaukolämpö?

20.02.2020 klo 16.30 Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali

MINNE MENET KAUKOLÄMPÖ?

Kiinteistöliitto Pirkanmaa järjestää yhdessä Ekokumppanit Oy:n kanssa torstaina 20.2.2020 tapahtuman, jossa pureudutaan kaukolämmön tulevaisuuden näkymiin. Mukana ovat kaukolämmön edustajat Kangasalta, Lempäälästä, Nokialta sekä Tampereelta. Tilaisuuden vetäjänä, kommentaattorina ja kiperien kysymysten esittäjänä toimii johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy Suomen Kiinteistöliitosta.

Aika: Torstai 20.2.2020 klo 16.30 – n. 19.30

Paikka: Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali, Pirkankatu 2, Tampere

Ohjelma:

klo 16.30 Kahvitarjoilu

klo 17.00 Tilaisuus alkaa

Lyhyt kaukolämmön ABC, johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy, Suomen Kiinteistöliitto ry

Panelistien esittelyt

Paneelikeskustelu

Tilaisuuden yhteenveto

n. klo 19.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan tarjoilujen järjestämisen takia. Tule mukaan kysymään ja kuulemaan kaukolämpöön liittyvistä asioista.

HUOM! Jokaisesta osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Älä ilmoita lisäosallistujia oman ilmoittautumisesi lisätiedoissa! Mikäli ilmoittamallasi henkilöllä ei ole henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.