Hallitustyöskentelyn ABC

16.01.2020 klo 16.45 Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali

Hallitustyöskentelyn ABC - koulutustilaisuus Kiinteistöliitto Pirkanmaan jäsentaloyhtiöiden edustajille 16.1.2020

Miten hallitus järjestäytyy työhönsä? Mistä asioista hallitus voi päättää? Entä minkälaiset asiat tulee viedä yhtiökokouksen päätettäväksi?

Tule mukaan kuulemaan vastauksia edellä oleviin kysymyksiin ja käymään läpi hallitustyöskentelyn pelisääntöjä ja päätöksentekoa asunto-osakeyhtiössä. Asioiden käsittelytapa luennolla on osin ongelmalähtöinen, ja pulmatilanteita sekä niiden ratkaisemisen työkaluja pohditaan yhdessä.

Aika: 16.1.2020 klo 16.45 – n. 19.00

Paikka: Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali, Pirkankatu 2, Tampere

Ohjelma:

klo 16.45 Kahvitarjoilu

klo 17.00 Hallitustyöskentelyn ABC, päälakimies Jenni Hupli, Suomen Kiinteistöliitto ry

n. klo 19.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on tarkoitettu Kiinteistöliitto Pirkanmaan jäsentaloyhtiöiden edustajille ja se on ilmainen. Ennakkoilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan.

HUOM! Jokaisesta osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Älä ilmoita lisäosallistujia oman ilmoittautumisesi lisätiedoissa! Mikäli ilmoittamallasi henkilöllä ei ole henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.