Hyödynnä Kiinteistöliitto Pirkanmaan jäsenedut!

Meiltä saat jäsenpalveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti.

Lakihelppi palvelee jäsensivuilla 24/7

Lakihelppi-verkkopalvelu on jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käyttävissä. Lakihelppi antaa vastaukset yleisimpiin taloyhtiössä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna. Palvelu on käytettävissä arkipäivien lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoa

Rakennuksen kuntosovellus RAKU - maksuton jäsenetu

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma. Raku on Kiinteistöliiton jäsentalojen käytettävissä maksutta jäsensivuilta kohdasta Laskurit ja sovellukset.

Lisätietoa

HTHJ verkkokurssi

Uusi verkkokurssikokonaisuus HTHJ - hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen. Uuteen kurssikokonaisuuteen on koottu tärkeää tietoa taloyhtiön toiminnan eri alueilta hallituksen vastuista ja taloudenpidosta kiinteistön ylläpitoon saakka.

Verkkokurssit ovat maksutta jäsentaloyhtiöiden edustajien käytössä. Muille kurssi maksaa 199 e/käyttäjä.

Lisätietoa

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi (HTHJPLUS)

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille. Kurssilta saa kattavat ja pätevät tiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen.

Verkkokurssit ovat maksutta jäsentaloyhtiöiden edustajien käytössä. (hinta normaalisti 99,00 e).

Lisätietoa

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi (HTHJPLUS)

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi antaa tietoa, taitoa ja vinkkejä hallituksen puheenjohtajuuden menestykselliseen hoitamiseen. Verkkokurssit ovat maksutta jäsentaloyhtiöiden edustajien käytössä. (hinta normaalisti 99,00 e).

Lisätietoa

Hallituksen tehtävät ja vastuu -verkkokirja

Kiinteistöliitto tarjoaa 110-vuotislahjana maksutta kaikkien jäsentaloyhtiöiden hallitusten käyttöön sähköisenä versiona Hallituksen tehtävät ja vastuut -kirjan, jonka on kirjoittanut Kiinteistöliiton päälakimies, VT, KJs Jenni Hupli.

Kirja on mahdollista hankkia myös painettuna. Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöt saavat 20 % jäsenalennuksen tilatessaan kirjan Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta www.kiinkust.fi.

Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistöalan Kustannus Oy tarjoaa vuoden 2019 ajan Kiinteistöliiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan (kirjat, lomakkeet ja sähköiset tuotteet). Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinkust.fi.

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliiton jäsenyyteen kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallitus ja isännöitsijä saavat lisäksi lisävuosikerran hintaan 25 euroa (normaali kestotilaus 92 euroa)! Tilaa Kiinteistölehti osoitteesta www.kiinkust.fi/tarjous.

Ajankohtaista koulutusta

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen hallitus- ja luottamushenkilöstön koulutuksesta. Tutustu koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi.

Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna! www.taloyhtiosivut.fi.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.