Webinaari: Taloyhtiön piha-alueet kuntoon

22.04.2021 klo 17.00 Webinaari Pirkanmaa ja Etelä-Pohjanmaa

Tiesitkö, täytyykö taloyhtiönne leikkipaikasta laatia turvallisuusasiakirja? Tiesitkö, että taloyhtiön tulee ilmoittaa Tukesiin leikkipaikalla tapahtuneesta vakavasta tapaturmasta tai läheltä piti -tilanteesta?

Kasvaako pihallanne kurtturuusupensas? Tiesitkö, että kurtturuusun kasvattaminen on kiellettyä 1.6.2022 jälkeen tai että ainakin sen leviäminen tulee tehokkaasti estää jopa sakon uhalla?

Näihin ja moniin muihin taloyhtiön piha-alueisiin liittyviin kysymyksiin saat vastaukset erityisesti Kiinteistöliitto Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan taloyhtiöille tarkoitetussa webinaarissa.

Jäsentaloyhtiöille avoimessa ja ilmaisessa webinaarissa leikkialueiden turvallisuusvaatimuksista kertoo rakennuttajahortonomi Teemu Kylmäkoski, Tampereen kaupunki. Kansallisesti merkittävän vieraslajin, kurtturuusun, ja muiden lainsuojattomien poistamisesta taloyhtiön pihalta kertoo viherpalvelupäällikkö Katriina Kudjoi, Lännen viherpalvelut.

Webinaariosallistuminen vaatii vain mukavan paikan ja tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä äänentoistoa varten kaiuttimen tai kuulokkeet, mikäli laitteessa ei näitä ole. Webinaarissa voit myös esittää kysymyksiäsi luennoitsijoille keskustelupalstalla. Osallistumiseen ei tarvita maksullisia ohjelmistoja. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.