Bussimatka Tampereelta Kiinteistö19 -messutapahtumaan

02.10.2019 klo 10.00 Vanhan kirkon edestä Tampereelta

Kiinteistöliitto Pirkanmaa järjestää bussikuljetuksen jäsenkiinteistöjen edustajille messutapahtumaan keskiviikkona 2.10. Matkalle voi osallistua 2 henkilöä/jäsenkiinteistö.

Kiinteistö 2019 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.-3.10.2019. Tapahtuma kokoaa kiinteistönhoidon ja isännöintialan ammattilaiset tutustumaan uusiin tuotteisiin näyttelyalueella, oppimaan uutta ohjelmalavoilla ja verkostoitumaan alan yhteisessä tapahtumassa.

Luennoilla käsitellään sähköisiä ja ajankohtaisia asioita: kuullaan luentoja mm. sähköautoista taloyhtiössä, toimenpiteistä sähköisen asunto-osakeyhtiörekisteriin siirtymisestä ja lukitusturvallisuudesta taloyhtiössä.

Rekisteröidy messujen kävijäksi tapahtuman nettisivuilta, josta löytyvät myös tarkat ohjelmatiedot. Rekisteröidyttyäsi tulosta rintakorttisi, joka toimii pääsylippuna tapahtumaan.

Auringosta sähköä taloyhtiöön! -oheistapahtuma

Messupäivän iltapäivään ja iltaan liittyy myös Auringosta sähköä taloyhtiöön! -oheistapahtuma, jonka järjestävät tamperelainen Ekokumppanit Oy ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY. Tapahtuma pidetään Messukeskuksen hallissa 102. Oheistapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta se vaatii erillisen ilmoittaumisen, jonka voit tehdä tästä.

Bussimatkan alustava aikataulu:

klo 10.00  Lähtö Tampereelta (Länsilinjat, Vanha kirkko, Keskustori)

n. 12.00 Saapuminen Helsingin Messukeskukseen

Tutustuminen näyttelyihin ja luentojen kuuntelu sekä lounas vapaalla omalla  aikataululla (lounaslipukkeet jaetaan linja-autossa)

klo 16.00-19.00 Kiinteistö Afterwork verkottumisilta

klo 17.00-19.00 Auringosta sähköä taloyhtiöön! -oheistapahtuma (edellyttää erillistä ilmoittautumista).

klo 19.00 Lähtö Messukeskuksesta kohti Tamperetta

n.  21.00 Takaisin Tampereella (Vanha kirkko, Keskustori)

Huomaa, että jos haluat osallistua sekä bussikuljetukseen Tampereelta että Kiinteistö19 -messutapahtumaan ja myös Auringosta sähköä taloyhtiöön! -oheistapahtumaan, tulee Sinun tehdä kolme eri ilmoittautumista.

Tervetuloa bussimatkalle!

HUOM! Kustakin osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminenHaku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.