Sisäilmasto ja ilmanvaihto asuintalossa

25.04.2019 klo 16.45 Tampereen kaupunginkirjasto Metso, Kuusi-sali

Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry järjestää torstaina 25.4.2019 koulutustilaisuuden, jossa käsitellään asuintalon sisäilma-asioita. Koulutusillan luennoitsijoina toimivat johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy, Suomen Kiinteistöliitto ry, sekä rakennusterveysasiantuntija RTA Maija Ojala, Kiwa Inspecta.

Ohjelma:

klo 16.45 Kahvitarjoilu

klo 17.00 Tilaisuus alkaa

Petri Pylsy: Mikä se sisäilmasto on ja sen liittyminen energiatehokkuuteen. Onko olemassa suosituksia, määräyksiä sisäilmastolle. Miksi oikein toimiva ilmanvaihto on tärkeä asia. Tyypillinen lähtötilanne taloyhtiöissä ja tyypillisimmät ongelmien aiheuttajat. Ilmanvaihdon parantamisen ratkaisuvaihtoehtoja. 

Maija Ojala: Mikä on RTA. Kuinka ja milloin taloyhtiö voi – ja joskus joutuukin - hyödyntämään RTA:n palveluita

n. klo 19.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on jäsenkiinteistöjen edustajille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautumiset viimeistään pääsiäismaanantaina 22.4.2019.

TERVETULOA!

HUOM! Kustakin osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.