Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n kesäretki Molok Oy:n tehtaalle

15.06.2022 klo 14.00 Molok Oy

Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry järjestää keskiviikkona 15.6. kesäretken Molok Oy:n pääkonttorille ja tehtaalle Nokialle. Molok Oy on laajentunut kansainväliseksi yritykseksi, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja. Pääsemme tutustumaan Molok Oy:n aluepäällikkö Sarita Koivulan johdolla tehtaaseen sekä saamme esittelyn tuotteista ja tietoa jätelakimuutoksesta. Paikanpäällä on kahvitarjoilu.

Ohjelma

klo 14:00 Bussikuljetus Nokialle lähtee Tampereen keskustorilta vanhan kirkon vierestä. 

klo 14:30 Saavumme Molok Oy:lle ja kierros alkaa.

klo 16:00 - n. 16:30  Paluukuljetus Tampereelle keskustorille.

Tilaisuus on jäsenkiinteistöjen edustajille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Paikkoja on rajallisesti, joten ilmoittaudu jo nyt! Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään sunnuntaihin 12.6. mennessä.

HUOM! Tapaamme siis ensin Tampereen keskustorilla vanhan kirkon luona, josta lähtee bussikyyti kohti Nokiaa. Mikäli teillä on vaikeuksia löytää oikeaa bussia, meidät tavoittaa soittamalla puh. (03) 31250200. 

Lämpimästi tervetuloa!Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.